Sider

oktober 31, 2013

Baby kort til lille Eline

Da har Ane og Per Edvin fått en liten prinsesse som skal hete Eline. Jeg har laget et kort som skal følge en liten velkommen-til-verden pakke.


Hovedmotivet på kortet er noen søte Magnolia stempler som er tusjet med Copic-tusjene mine. Motivet er satt sammen av tre magnolia stempler. Først har jeg stemplet jenta to ganger. Den ene på original papiret og den ene på et kopipapir. Den på kopipapiret har jeg klippet nøyaktig ut, og plassert over jenta på originalpapiret. 

Deretter har jeg stemplet stubben slik at det ser ut som jenta sitter på den. Jeg har også stemplet stubben på kopipapir, klippet den ut, og lagt over stubben. Nå er både jenta og stubben dekket av det utklipte kopipapiret. Til slutt stempler jeg soppene. Jeg har også stemplet på to små bier. Jeg har deretter tusjet motivet.
 
Rundt kanten på motivet har jeg sydd for hånd, for så etterpå å sverte kanten med en cappucino farget stempelpute. Navnet er utstanset i brun kartong. 


Kortet er pyntet med noen blomster i høyre, nederste hjørne og noen splittbinders i venstre øverste hjørne. Litt glitterlim på detalene. 


Bak det hvite motivarket er et stykke mørkebrun kartong der kanten er punchet ut med en Martha Stewards punch. Selve kortet er i en dus grønnfarge. På innsiden har jeg brukt samme punchen på et stykke rosa kartong, og her ser man mer av mønsteret. Kortet er pyntet med er bånd med teksten It's a girl. 

Ingen kommentarer: