Sider

november 15, 2013

70 års dags kort!!!

Da var det bare timer igjen til mamma får kort i posten! Der blir hun invitert med på tur og får en pakkeliste og informasjon om fly ned til oss på Østlandet. Jeg har gledet meg lenge til å overraske henne med dette, og håper hun setter pris på både kortet og gaven. Jeg elsker overraskelser!!!

Her er kortet hun får! Jeg har prøvd å bruke farger som hun liker, og kortet er laget med en vri på måten man åpner det på. 


Selve kortet er laget med et stykke brun kartong. Jeg er litt usikker på målene jeg brukte, men kortet er ca 6 tommer bredt og noe lengre i lengden. En 2-3 tommer er brettet oppover nederst på den brune kartongen for å lage en klaff. Jeg har brukt en Martha Stewart puncher rundt kantene på den brune kartongen. Jeg har brukt et stykke kremfarget/lys gyldengul kartong som ramme og i tillegg ferskenfarget mønsterark. Og en liten bit dusblått mønsterark.
 
Motivet er hentet fra Bildmålarna sine stempler, og er tusjet med Copic tusjene mine. Og kortet er pyntet med litt bling og diverse blomster.
 


Jeg har brukt en del rubb on's fra Jim Holtz som jeg syntes var veldig passende  i forbindelse med overraskelsesturen og at mamma fyller 70! Ønsk deg noe, opplev livet, du og jeg, frie til å fly! På bildene nedenfor ser man godt bretteteknikken på kortet, samt den fine rubb on's en som klaffen skjulte. Reise! Bak klaffen skjuler det seg en liten lomme. I den lille lommen skal pakkelisten og reiseinformasjonen ligge. Rubb on'sene til   Jim Holtz går igjen på hele kortet. Så da skal mamma på tur! 😊Ingen kommentarer: