Sider

oktober 19, 2013

Bursdagskort til svigermor

Svigermor har hatt bursdag mens hun har vært i utlandet, men på tross av at hun stikker av, så fortjener hun en liten oppmerksomhet. Og hva er vel bedre enn et hjemmesnekra kort fullt av sjokolade??!!


Dette ble produseret på besøk hos en hobbyfrue i gata. Monteringen ble tatt hjemme på tross av at det egentlig var alt for seint for en sliten tobarnsmor... men sånn går det når en blir for ivrig. 

Kortet er laget for å romme en stor plate sjokolade. Det er laget av et stykke kartong som er 27cm høyt og 23cm bredt. Ved hjelp av en preger, danner man brettekanter. Man preger i høyden, første gang 8cm fra kanten, så etter 1cm igjen, etter nye 8cm, og til slutt etter 1cm.  Da står man igjen med ca 5cm som danner lomma. ( Preging ved totalt 8m, 9cm, 17cm, 18cm). Man bretter kortet forsiktig etter kantene man har preget. For å danne lomma, trenger man to små 5cm brede biter som man preger to kanter med 1cm mellomrom. Disse bitene limes på. 

Noen detaljer fra kortet! 

Dette kortet kan pyntes på forskjellige måter, og derav være til forskjellige anledninger. En ting er sikkert, sjokolade passer til det meste! Så krysser vi fingrene og håper svigermor blir glad for denne sukkersøte rosa utgaven! 

Ingen kommentarer: