Sider

februar 10, 2014

Bursdagskort til nabovenninne!


Da var det endelig på tide med et nytt kort! Det har i det siste blitt mye tusjing på forskjellige motiv som ikke har blitt til ferdige produkt ennå. Dette bursdagskortet er også et resultat av et tusj og stempelprosjekt som jeg startet på for lenge siden. Jeg så i et stempelblad hvordan man stempler ett motiv sammensatt av flere forskjellige stempler. Og slik har resultatet blitt!

 

Motivet er sammensatt av tre forskjellige Magnolia stempler. Først stemplet jeg jenta på papiret jeg skulle bruke. Så stemplet jeg jenta på en Post-it lapp og klipte henne nøyaktig ut. Den utklipte jenta i post-it papir la jeg oppå jenta på arket jeg skulle bruke. Så stemplet jeg gjerdet over. Jeg gjentok prosessen med å stemple på post-it og klippe ut, og dekket til motivet av gjerdet også. Da både gjerdet og jenta var dekt til med post-it lapper, stemplet jeg til slutt bakgrunnen med sol, strand og vann.


Motivet er tusjet med copic tusjene mine, med i hovedsak følgende kombinasjoner:

Hår: YR23 YR20 E50 E15

Kjole: E08 YR07 YR04

Vann: B000 B00 B01 B21

Sol: E50 YR21 YG0000

Himmel: B21 YG0000

Sand: E41 E42

Hud: E0000 E000 E00 E11 E93Jeg hadde et stempel med en sommerfugl. Stemplet opp noen sommerfugler og fargela i farger som jeg syntes passet, og så klippet jeg de ut. Brukte litt glitterlim som effekt for å fremheve noen detaljer.
 
 
Og slik ble gaven til slutt. Puttet på noen sommerfugler og blomster lik som på kortet. Håper bursdagsbarnet blir glad!
 

Ingen kommentarer: