Sider

februar 24, 2015

Farsdagskort


Her har jeg laget et farsdagskort. Bakgrunnen lærte jeg å lage på mitt første Scrappetreff av en hyggelig jente jeg satt overfor; Elin Melby. Man preger en bit kartong som man har tatt sølvtape på, for så å male overflaten med sort akrylmaling. Når malingen har tørket, gnir man over med en metallisk maling som feks kan hete Inka Gold fra Viva Color. De finnes i forskjellige metalliske fargetoner som sølv, gull, bronsje osv. Her har jeg brukt en grønnblå farge. Det ble nok kanskje en litt grovere effekt en forventet, da jeg sendte gubben ut for å kjøpe tape til meg. Han kom hjem med gaffatape... noe som ikke er helt det samme. Men jeg brukte det likevel, da jeg syntes det ble en kul effekt. 

Resten av kortet er pyntet med litt tannhjul i både papp og metall, noen charms av ting som er viktig for pappa, caps, fisking og klokker, samt en liten tag. 

Jeg tror kortet falt i smak. 



februar 20, 2015

Dåpskort gutt

Vi var invitert til en liten skjønn gutts barnedåp. Jeg laget et lite kort med lommer for tag's, av restepapir. Restepapiret var litt fra takkekort for barselsgaver og litt fra dåpsinvitasjonene til den ene gutten vår. 


Kortet ble pyntet enkelt med litt papirblomster og stjerner i forskjellige størrelser. Litt gassklut og noen enkle blonder brukte jeg også.


På den ene tag'en brukte jeg noen rubons bokstaver.  De var nok litt gamle, for jeg trodde jeg aldri skulle få de av, men det gikk til slutt. På tag'ene var det akkurat nok plass til noen ord og en liten hilsen.


Og så ble kortet lagt ved en pakke i matchene papir fra Søstrene Grene.
😊

februar 10, 2015

Takstein med dekopage

På et besøk hos en medscrapper, fikk jeg laget denne. Hun hadde kjøpt et parti gamle taksteiner. Disse malte hun og pyntet med servietter og decopagelim, samt annen pynt. Hun hadde laget noen nydelige med engler, blomster og fine tekster. Jeg gikk for en ugleverson. Ble nok ikke like fin som hennes, men den var gøy å lage.
Teksten passet fint til uglene, og symbolikken til familielivet er fin. 
"Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stat."